Veelgestelde vragen

* De Facebook Marketing Challenge is al gestart. Kan ik mij toch nog als deelnemer aanmelden?

Nee, dat is niet meer  mogelijk. Maar dan doe je toch gewoon volgende keer mee? Je kunt hier je e-mailadres achterlaten, dan houden we je op de hoogte..

* Kan ik de opdrachten op een later tijdstip uitvoeren of inhalen?

Ja, dat is mogelijk, hoewel het niet ideaal  is, want de interactie en feedback van de deelnemers op onze Facebookpagina over de opdracht is bijzonder waardevol.

* Kan ik een vraag stellen over een opdracht?

Ja, dat kan. Je kunt je vraag stellen op de Facebookpagina. Vul die vraag dan in in een berichtveld We proberen de vragen zo veel mogelijk te beantwoorden, maar het zou ook zomaar kunnen zijn dat je hulp krijgt van je collega-deelnemers.

vraag

* Ik heb mij aangemeld als deelnemer maar geen mail met de opdracht ontvangen

Doorloop de volgende stappen:

1) Na inschrijving ontvang je een mail met een bevestigingslink om je aanmelding definitief te maken. Heb je wel op de link in die mail geklikt? Zo nee, doe dat dan alsnog. Zo ja, ga naar punt 2.

2) Is de e-mail wellicht in de map ongewenste mail / spambox terecht gekomen? Zo ja, zorg dat het e-mailadres info@fbmc niet geblokkeerd wordt in jouw mailprogramma. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met jouw ICT-partner

3) Mocht het bovenstaande niet helpen, dan kan het helpen als je je opnieuw aanmeldt met een ander mailadres.  De inschrijving is inmiddels gesloten

* Ik heb een mail gestuurd maar nog geen antwoord ontvangen

Bedankt voor je e-mail. Met ruim 2600  deelnemers die aan de Facebook Marketing Challenge meedoen, lukt het ons niet om elke mail apart te beantwoorden. Via deze pagina proberen wij dat enigszins te ondervangen. Je kunt daarom het beste jouw vraag op de Facebookpagina van de Facebook Marketing Challenge stellen. Die monitoren wij dagelijks. Bovendien zijn daar veel andere ondernemers te vinden, die jou wellicht ook kunnen helpen.

 * Blijven de video’s en opdrachten altijd beschikbaar voor mij?

Nee, als de challenge sluit op 27 november    2014 blijven de video’s nog enkele dagen beschikbaar en daarna wordt deze site gesloten tot de volgende challenge. Zorg dus dat je alle lessen bekijkt en aantekeningen maakt.

Anne en MaureenOver ons

Anne Raaymakers  fanfactor.nl
Maureen Mulder faceonline.nl
www.facebookmarketingchallenge.nl
www.facebook.com/FMarketingChallenge